Mijn favorieten

Makelaar Helmond


­

­

­Makelaar Van Uffelen - Al 40 jaar actief in Helmond

Vanuit ons makelaarskantoor in Helmond helpen we u graag bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning. Makelaar Van Uffelen in Helmond is vooruitstrevend, proactief en gedreven en zorgt voor een effectieve verkoopstrategie. Hierdoor behalen we de beste resultaten voor u. We staan voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goed overleg. U krijgt van ons vakkundig advies en de beste begeleiding.
­

­

Huis verkopen in Helmond

Makelaar van Uffelen helpt u graag met de verkoop van uw huis of appartement in Helmond. We zorgen voor deskundig verkoopadvies, een scherpe verkoopstrategie en een complete verkoopbegeleiding. Wilt u weten wat uw huis waard is? Dan biedt onze vrijblijvende en gratis waardebepaling uitkomst. De waardebepaling van uw woning is een verkoopvoorbereiding en geeft u snel informatie over de waarde van uw huis en de lokale woningmarkt in Helmond.

­

­

Huis kopen in Helmond

Makelaardij Van Uffelen helpt u ook met het kopen van een huis in Helmond. Van Uffelen is een ervaren NVM makelaar en begeleid u van a tot z. Onze aankoopbegeleiding bieden wij aan volgens no cure, no pay. Bent u op zoek naar een woning? Schrijf u dan nu in voor onze gratis zoekopdracht!

­

­

Alles-in-1-pakket

Bij het kopen van een huis komen meerdere zaken kijken: o.a. het afsluiten van een hypotheek en de bouwkundigheid van het huis. Met het voordelige alles-in-1-pakket van makelaar Helmond heeft u alles eenvoudig geregeld.  Het complete pakket bevat professionele NVM aankoopbegeleiding, hypotheekadvies en een bouwkundige keuring.

­

­

Taxatie in Helmond

Van Uffelen kan ook de taxatie van uw huis verzorgen. De makelaar in Helmond stelt een taxatierapport op voor uw hypotheek, belastingzaken of financiële afwikkeling. Wilt u uw huis laten taxeren? Vraag dan nu een offerte op.

­

­

­Makelaar Helmond

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden. 
Afgelopen jaar werden er door Makelaarskantoor van Uffelen veel woningen in Helmond verkocht, hieronder een kleine selectie:


Wilt u meer informatie of de sfeer op ons kantoor zelf ervaren? Kom dan bij ons langs voor een kopje koffie! Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

>> Contact