Mijn favorieten

Makelaar Eindhoven


­

­

Makelaar Van Uffelen - Al 40 jaar actief in Eindhoven

Makelaar Van Uffelen is een ervaren NVM makelaar in Eindhoven. Vanuit ons makelaarskantoor in Eindhoven helpen we u graag bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning.  Wij zijn vooruitstrevend, proactief en gedreven en zorgen voor een effectieve verkoopstrategie. Hierdoor behalen we de beste resultaten voor u. We staan voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goed overleg. Met 40 jaar ervaring krijgt u vakkundig advies en de beste begeleiding, zoals u van een makelaar mag verwachten. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,0!
­
Wij werken altijd volgens het principes van de ‘5 P’s’. De ‘P’ van Persoonlijk staat bovenaan: persoonlijk is hoe wij zelf zijn én wat we belangrijk vinden in het vak. Onze slogan is niet voor niets “Houdt het persoonlijk”. De andere vier zaken waar we veel aandacht aan geven zijn: presentatie, promotie, proactief en prijsstelling.
­
>> Lees meer over de 5 P’s

­

­

Sterk team­ ­

Ook de sfeer bij ons is huiselijk. Makelaar Van Uffelen is een kleinschalig kantoor met een hecht team en een prettige sfeer. Waar we trots op zijn? De goede ondersteuning van onze klanten. Doordat we in ons team de taken goed verdelen, krijgt u altijd de beste begeleiding. De mensen van onze backoffice zorgen dat we altijd bereikbaar zijn en geven u direct antwoord op uw vraag. Bovendien kunt u altijd vlot bezichtigingen plannen. Onze makelaars richten zich volledig op de verkoop of koop van uw huis: ‘er bovenop zitten’, direct reageren en een goede follow-up zorgen voor uitstekende resultaten.
­
>> Meer over ons team

­

Diensten makelaar Eindhoven­


“Je merkt in alles dat het team betrokken is en zijn uiterste best doet om er een succes van te maken. En dat is dus meer dan alleen je huis te koop zetten; ze zorgen voor een totaalpakket, zelfs zaken waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook diverse tips (bijvoorbeeld presentatie) en extra service (o.a. WOZ/Belastingen) zijn zeer waardevol gebleken.”

Wilt u de sfeer bij deze makelaar in Eindhoven ook eens komen proeven? Kom bij ons langs voor een kopje koffie! Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

>> Contact