Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Tweekapper H1 Sonse Hout J Bouwnr. 203 in Son En Breugel 5692 WL

Tweekapper H1 Sonse Hout J bouwnr. 203

5692 WL Son en Breugel
Koopsom € 399.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Son en Breugel verrijst nieuwbouwproject Sonse Hout in het mooiste stukje van Sonniuspark. Prachtig gelegen aan de bosrand en nabij het Ven. Een locatie met volop privacy die goed bereikbaar is.

Het is een zeer ruim opgezette, groene wijk, die verdeeld is in vier buurten met elk een eigen karakter. Sonniuspark kent een grote diversiteit aan woningtypen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 162 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Son en Breugel verrijst nieuwbouwproject Sonse Hout in het mooiste stukje van Sonniuspark. Prachtig gelegen aan de bosrand en nabij het Ven. Een locatie met volop privacy die goed bereikbaar is.

Het is een zeer ruim opgezette, groene wijk, die verdeeld is in vier buurten met elk een eigen karakter. Sonniuspark kent een grote diversiteit aan woningtypen, prijsklassen en architectuur. Het natuurlijke groen biedt de bewoners niet alleen een fraai decor, maar zorgt ook voor een gezonde, zuurstofrijke atmosfeer. Centraal ligt een prachtig ven. Weelderig boslandschap verbindt Sonniuspark met het bosgebied van de Sonse Heide. In het boslandschap tref je speelplekken voor kinderen van alle leeftijden, zoals bijvoorbeeld een skatebaan, klim- en klautertoestellen. De wandelpaden door het bos sluiten aan op de wandelpaden in de woonbuurten. Een comfortabel gevoel van luxe, rust en ontspanning. Dat is wat wonen in Sonniuspark je biedt.

Deelplan: clusters I & J,
65 huur- en koopwoningen VOF Sonse Hout realiseert in samenwerking met de gemeente Son en Breugel het deelplan ‘clusters I & J’. Deze clusters liggen tussen de Libellenlaan en Jufferlaan, aan de Vuurlibel, Heidelibel en Glanslibel. De woningen worden omgeven door openbare ruimte met daarin een groene plek voor spelen en infiltratie. Een ideale woonlocatie voor gezinnen met kinderen. Beide clusters bieden samen ruimte aan 24 vrije sector huurwoningen en 41 luxe vrije sector koopwoningen. De koopwoningen bestaan uit verschillende typen:
compacte tweekappers, diverse tweekappers met garage, vrijstaand geschakelde- en luxe vrijstaande woningen.
Binnen het plan is gekozen voor diversiteit in architectuur en uitstraling. Zo hebben de noordelijke, zuidelijke en de tussenliggende straten ieder een eigen verschijningsvorm. De goede samenhang wordt gevormd door eenheid in vorm en materialen.

Kenmerken H:
- Ruime woning gelegen aan groene Noordrand van Sonniuspark;
- Bouwnummer 204 is een vrijstaand geschakelde woning de overige bouwnummers zijn twee-onder-een-kap woningen;
- Type H bestaat uit drie verschillende gevelvarianten;
- Woonoppervlakte ca. 162 m²;
- Energiezuinige woning, voorzien van zonnepanelen;
- Geïsoleerde garage;
- Metselwerk accenten zorgen voor een bijzondere uitstraling;
- Complete badkamer met bad, inloopdouche;
- Separaat toilet op verdieping;
- Mogelijkheid voor extra slaapkamers en badkamer op zolder;
- Bloembak aan voorzijde van de woning;
- Parkeren op eigen terrein;
- Groene erfafscheidingen met openbaar gebied;
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 399.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 162 m² Inhoud 700 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, Parkeerplaats, voor 2 auto(s). Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnecollectoren, Glasvezel kabel

Foto's

Route van naar Tweekapper H1 Sonse Hout J bouwnr. 203, 5692 WL Son En Breugel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.