Mijn favorieten

Waarom een aankoopmakelaar? (Video)Dit zijn de voordelen van een NVM-aankoopmakelaar!
Bent u van plan om een woning te kopen in de omgeving Eindhoven en ben je opzoek naar een Makelaar in Eindhoven? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een passende begeleiding. De NVM-makelaar is aangesloten bij Nederlands' gróótste vereniging van onder meer makelaars, taxateurs en deskundigen op het gebied van vastgoed en helpt u graag in de zoektocht naar het voor u perfecte huis. Dit zijn de voordelen van een NVM-aankoopmakelaar!

1. De NVM-aankoopmakelaar geeft een reëel advies over de werkelijke waarde van de woning.
Het misschien wel allerbelangrijkste aspect én voordeel van het inschakelen van een NVM-aankoopmakelaar, is het feit dat deze u een betrouwbaar advies geeft over wat uw droomhuis daadwerkelijk waard is. De makelaar inspecteert voor u de bouwkundige staat, de erfdienstbaarheden en andere, belangrijke elementen van het te kopen huis en behartigt zodoende belangen die u anders over het hoofd had gezien. Bovendien is de waarde van groot belang tijdens het voeren van onderhandelingen.

2. De NVM-aankoopmakelaar is kritisch en controleert of de omgeving en voorzieningen daadwerkelijk aansluiten op uw woonwensen
Makelaar van Uffelen in Eindhoven biedt u eveneens een goed inzicht in de persoonlijke waarde van de woning. Wij tredem zodoende op als een gesprekspartner die opkomt voor uw individuele belangen.

3. De NVM-makelaar controleert de bouwkundige staat van de woning
Zoals bij punt één reeds uitgelegd treden wij als NVM-makelaar Eindhoven ook op als controleur van de bouwkundige staat. Wij adviseren u daarin of een aanvullende, bouwkundige keuring wél of niet mogelijk is en inspecteert ook aanvullende elementen als de meterstanden.

4. De NVM-makelaar voert de voor u belangrijke onderhandelingen
Niet geheel onbelangrijk is het feit dat wij, NVM-makelaar in Eindhoven, óók optreedt als de noodzakelijke onderhandelaar. Aan de hand van zijn visie en kennis voert hij onderhandelingen met de verkopende partij, waarbij wordt gestreden naar een zo laag mogelijke verkoopprijs. Daarnaast is Van Uffelen; NVM-makelaar Eindhoven, ook de aangewezen partij om een strategie te bepalen die uiteindelijk moet leiden tot een relatief lage koopprijs. 

5. De NVM-makelaar kent alle in's en out's van de makelaarswereld
De makelaar uit Eindhoven ziet niet snel speciale clausules, ingewikkelde boetebedingen en ontbindende voorwaarden over het hoofd en wijst u als koper zodoende op alle voor- en nadelen van het kopen van een huis.