Mijn favorieten

Hypotheekadvies Van Uffelen

­

Hypotheekadvies nodig voor uw huis? Bijvoorbeeld omdat u wilt weten welke hypotheek bij u past, wat uw maximale hypotheek is of extra wilt aflossen. Of misschien wilt u gaan verbouwen, eindigt uw rentevaste periode, of vraagt u zich af of uw hypotheek voordeliger kan.­ Of u nu gaat verhuizen of op zoek bent naar een eerste koopwoning, een hypotheek is een grote financiële beslissing. Van Uffelen Makelaar is een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur in de regio Eindhoven. Bij ons krijgt u een uitgebreid hypotheekadvies en vergelijken we voor u rentepercentages, kosten, rendement en flexibiliteit van verschillende aanbieders. Hierdoor kunt u kiezen voor de hypotheek die het beste past bij uw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs.
­


Volledig onafhankelijk en provisievrij


Het advies van onze erkende hypotheekadviseurs is onafhankelijk, betrouwbaar en objectief. Wij zijn niet verbonden aan een bank of verzekeraar en ontvangen geen provisie. Hierdoor kunt u kiezen uit vrijwel alle producten die er op de markt te vinden zijn. Daarnaast kunnen wij verschillende aanbieders combineren wat voor u voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie wel zo makkelijk.

­


Hypotheek wijzigen of oversluiten


Wilt u extra aflossen, gaat u verbouwen of gaan u en uw partner uit elkaar? Loopt uw rentevaste periode af, wilt u lagere maandlasten of bent u op zoek naar een hypotheek die beter bij u past? Een hypotheek wordt afgesloten voor een langere tijd, maar tijdens uw leven kan er veel veranderen. Vaak is het mogelijk uw bestaande hypotheek aan te passen of over te sluiten. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
­


Overig hypotheekadvies


Van Uffelen Makelaar adviseert u ook graag over andere hypotheekonderwerpen, bijvoorbeeld:
­

  • Hypotheek verhogen
  • Hypotheek aflossen
  • Tweede hypotheek afsluiten
  • Nationale Hypotheekgarantie (NHG)

 

Voordelen Van Uffelen Makelaar hypotheekadvies

­

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Objectieve vergelijking van rente en voorwaarden van vrijwel alle hypotheken op de Nederlandse markt
  • Persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg
  • Géén provisie (0%): vaste, transparante afsluitkosten.

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­>>> Dienstverleningsdocumenten­

­

­

­

­

­

­

­