placeholder

Makelaar Van Uffelen is uw onafhankelijke verzekeringsadviseur. Dat wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij. Onze specialisten kunnen uw verzekeringen onder brengen bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Uit dit aanbod maken wij een selectie die goed aansluit op uw persoonlijke wensen.

Uw onafhankelijke expert in verzekeringen

Goed verzekerd zijn, zonder zorgen. Dat is voor iedereen van belang. Maar welke verzekering past het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie? En waar vindt u de meest gunstige premie? De betrouwbare experts van Makelaarskantoor Van Uffelen geven u graag antwoorden op deze vragen. Makelaar Van Uffelen is namelijk niet alleen makelaar, maar ook uw onafhankelijke expert in verzekeringen. Onze specialisten voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies. Ook kunt u bij ons terecht wanneer er schade is. Op deze manier bieden wij u het totaalpakket op het gebied van wonen.

  • Uw betrouwbare expert in verzekeringen
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Uitstekende schadeafhandeling
  • Eén vast aanspreekpunt
Waarom Van Uffelen

Een vast aanspreekpunt voor verzekeringen

De verzekeringsexperts van Makelaarskantoor Van Uffelen geven u persoonlijk advies en zorgen voor een verzekeringspakket dat perfect aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie. Uw vaste contactpersoon checkt regelmatig of uw verzekering gewijzigd moet worden of goedkoper kan. U bepaalt zelf welke risico’s u wilt verzekeren. Wij zorgen voor een verzekering met goede voorwaarden en een gunstige premie. Geen rompslomp, geen gedoe en er is altijd iemand bereikbaar die persoonlijk op de hoogte is van uw dossier.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

Makelaar Van Uffelen is úw betrouwbare partner op het gebied van wonen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een makelaar voor het kopen of verkopen van een woning, voor onafhankelijk hypotheekadvies, bouwtechnische keuringen en voor de taxatie van uw woning. Tevens bieden wij een compleet alles-in-1-pakket, waarbij we alles voor u regelen rondom het kopen van een woning:

  • Professionele NVM-aankoopbegeleiding
  • Hypotheekadvies- en bemiddeling
  • Bouwtechnische keuring, bouwkundig advies
  • Aantrekkelijke pakketkorting tot € 1.500,-
  • No cure, no pay
Dienstverleningsdocumenten
placeholder
placeholder

Contact

Heeft u vragen over verzekeringen of andere zaken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons via 040-2927575 of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder. 

Funda

Wij worden beoordeeld met een 8,9!