placeholder

Alles-in-1-pakket

Complete NVM aankoopbegeleiding met alles-in-1-pakket

Bij het kopen van een huis wilt u geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien is niet alleen de aankoop van een huis, maar ook het afsluiten van een hypotheek een grote financiële beslissing. Daarom biedt Makelaar Van Uffelen ook een complete NVM aankoopbegeleiding mét bouwkundige keuring en onafhankelijk hypotheekadvies.

Alles eenvoudig geregeld in 1 voordelig pakket

Want of u nu starter of doorstromer bent: als u een huis wilt kopen, komen er een hoop vragen tegelijk op u af. Wat is een goede prijs voor dit huis? Waar moet ik allemaal aan denken bij de onderhandelingen? Is het huis bouwtechnisch in orde? Wat kan ik lenen en tegen welke rente? Met het alles-in1-pakket heeft u in één keer alles makkelijk geregeld.

  • NVM aankoopbegeleiding
  • Bouwkundige keuring
  • Hypotheekadvies
Waarom Van Uffelen

Inhoud alles-in-1-pakket

Met de complete aankoopbegeleiding van het alles-in-1-pakket regelen wij voor u alles rondom de aankoop van uw huis. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het afsluiten van de hypotheek:

- Professionele NVM aankoopbegeleiding

- Hypotheekadvies- en bemiddeling

- Bouwtechnische keuring, bouwkundig advies

- Aantrekkelijke pakketkorting tot € 1.500,-

- No cure, no pay

Alles in 1 pakket

Hypotheekadvies
placeholder
placeholder

Contact

Wilt u meer informatie of de sfeer op ons kantoor zelf ervaren? Kom dan bij ons langs voor een kopje koffie! Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Neem contact met ons op!

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!