placeholder

Makelaar Achtse Barrier

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Achtse Barrier

Van Uffelen is al veertig jaar actief als makelaar in Achtse Barrier, dé kindvriendelijke wijk van Eindhoven. Wij begeleiden u met een hecht team van makelaars bij de koop of verkoop van uw woning. Dat doen we deskundig en betrokken, zoals u van een makelaar mag verwachten.

Huis te koop in Achtse Barrier

Zet u uw huis te koop in Achtse Barrier? Of wilt u een woning kopen in deze wijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de woningmarkt in Achtse Barrier in Eindhoven als geen ander en combineren die kennis met onze eigen 5 P’s. Die staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,0!

Waarom Van Uffelen

Welkom in Achtse Barrier, welkom in de kindvriendelijke wijk van Eindhoven

De Achtse Barrier is een kindvriendelijke wijk ten noorden van Eindhoven, in het stadsdeel Woensel-Noord. De wijk is opgedeeld in drie buurten: Gunterslaer (Zuid), Hoeven (Noord) en Spaaihoef (West), waardoor de wijk toch kleinschalig aandoet. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, huisartsen, scholen of kinderopvangcentra, alles heeft u in deze wijk bij de hand. Daarnaast grossiert Achtse Barrier in actieve wijkverenigingen die zorgen voor gezelligheid, spel en ontspanning. Wilt u de stad in? Dan zijn slechts twintig minuten op de fiets genoeg om het stadshart van Eindhoven te bereiken.

Diensten van Makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Achtse Barrier

Wij beseffen als geen ander dat een woning kopen of verkopen een grote stap is. Als professioneel NVM makelaar regelen wij al het papierwerk wat komt kijken bij het kopen of verkopen van een woning. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie tot taxaties. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in Achtse Barrier. Op deze manier koopt of verkoopt u uw huis met een goed gevoel.

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Kom bij ons langs voor een kopje koffie! Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een  bezichtiging en al uw andere vragen. 

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!