placeholder

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Nuenen

Van Uffelen is al veertig jaar actief als makelaar, ook in Nuenen. Wij helpen u graag bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning. Ons familiebedrijf begeleidt u met een hecht team van experts. Dat doen we deskundig en betrokken. 

Huis te koop in Nuenen

Uw huis verkopen in Nuenen? Of een woning kopen in deze plaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de Nuenense woningmarkt goed en combineren die kennis met onze eigen 5 P’s. Die staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Veel klanten gingen u voor en waarderen ons met gemiddeld een 9,0!

Waarom Van Uffelen

Welkom in Nuenen, welkom in het groenste dorp

Wonen in Nuenen is wonen in een rustige en groene omgeving. U heeft een modern voorzieningenniveau direct bij de hand en vindt de stadse dynamiek van Eindhoven en Helmond op een steenworp afstand. Daarmee biedt de woningmarkt in Nuenen voor elk wat wils. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen. We gaan dan ook graag voor u op zoek. Verkoopt u uw Nuenense woning? Ook dan staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies. Precies wat u van een makelaar met veertig jaar ervaring mag verwachten.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Nuenen

Wij beseffen als geen ander dat een woning kopen of verkopen een grote stap is. Als NVM makelaar regelen wij al het papierwerk voor u. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie en deskundige bezichtigingen tot verzekeringsadvies. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in Nuenen. Op deze wijze koopt of verkoopt u uw huis met een goed gevoel.

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij maken graag persoonlijk kennis met u en adviseren u graag.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!