placeholder

Makelaar Geldrop

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Geldrop

Bent u op zoek naar een makelaar in Geldrop? Neem contact op met makelaarskantoor Van Uffelen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u op professionele wijze te ondersteunen bij het taxeren, kopen of verkopen van een woning in Geldrop. Bij Van Uffelen kunt u rekenen op deskundige begeleiding van een NVM-makelaar en natuurlijk onze betrokken aanpak.

Huis te koop in Geldrop

Wilt u uw huis in Geldrop verkopen? Of juist een huis kopen in deze plaats? Van Uffelen helpt u graag! Wij kennen de Geldropse woningmarkt als geen ander en combineren deze kennis met onze 5P’s. Deze staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Veel mensen gingen u voor, onze gemiddelde klantenbeoordeling is niet voor niets een 9,0!

Waarom Van Uffelen

Welkom in Geldrop

Geldrop is ontstaan uit drie kernen: het eigenlijke Geldrop, Braakhuizen en Hoog Geldrop. Sinds 2004 zijn Geldrop en Mierlo gefuseerd tot één gemeente: Geldrop-Mierlo. Geldrop bevat momenteel de volgende wijken en gehuchten: Akert, Braakhuizen, Coevering, Genoenhuis, Gijzenrooi, Hoog Geldrop, Hout, Hulst, Skandia en Zesgehuchten.

Geldrop kent een historie met veel textielnijverheid. Dit is een van de redenen dat Geldrop zo toeristisch is. Ook zijn er in Geldrop veel monumenten te bekijken die te maken hebben met de geschiedenis rondom de Geldropse textielnijverheid. Daarnaast zijn in deze gezellige stad veel wandel- en fietsroutes. Geldrop ligt centraal tussen de twee grote steden Eindhoven en Helmond en leent zich uitstekend voor inwoners die niet de drukte en de hoge prijzen van de stad willen, maar wel in de buurt van een stad willen wonen. Bent u op zoek naar een makelaar die u kan helpen de woning van uw dromen te vinden? De deskundige makelaars van Makelaarskantoor Van Uffelen helpen u graag verder. Ook wanneer u uw woning in Geldrop verkoopt, staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Geldrop

Of u nou een woning wilt kopen of verkopen, of op zoek bent naar passend advies van een makelaar in Geldrop, Van Uffelen helpt u op weg. We begeleiden u van a tot z: van het verzorgen van een professionele presentatie tot advies over een verzekering of hypotheek. Voor alles wat er komt kijken bij het kopen of verkopen van een woning kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen u graag verder.

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als makelaar in Geldrop of omliggende gebieden? Neem contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek, het maken van een afspraak, voor een bezichtiging of andere vragen. We zijn te bereiken via de onderstaande buttons.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!