helmond

Makelaar Helmond

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Helmond

­Van Uffelen is een ervaren NVM makelaar en al veertig jaar actief als makelaar in Helmond en wijde omgeving. Wij begeleiden u met een hecht team van makelaars bij de koop of verkoop van uw woning. Dat doen we deskundig en betrokken, zoals u van een makelaar mag verwachten.  

Huis te koop in Helmond

Zet u uw huis te koop in Helmond? Of bent u van plan om een woning te kopen in deze stad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de Helmondse woningmarkt als geen ander en combineren die kennis met onze eigen 5 P’s. Die staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,0!  

Waarom Van Uffelen

Welkom in Helmond, welkom in een veelzijdige stad

Helmond bruist, onder meer dankzij het levendige stadscentrum met zijn terrassen aan het water, de kunst op straat en leuke winkels. Maar ook de voormalige dorpen Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout, die ook bij Helmond horen, dragen hieraan bij. Deze wijken liggen om het bloeiende stadscentrum heen en hebben hun charmante, dorpse karakter uitstekend weten te behouden. Daarmee biedt de Helmondse woningmarkt voor elk wat wils. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen en gaan dan ook graag voor u op zoek. Verkoopt u uw Helmondse woning? Ook dan staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies. 

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Helmond

Een woning kopen of verkopen, is een grote stap. Dat beseffen wij als geen ander. Als professioneel NVM makelaar regelen wij al het papierwerk. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z. Van het verzorgen van een professionele presentatie tot verzekeringsadvies, voor alles wat er komt kijken bij de koop of verkoop van een woning kunt u bij ons terecht. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in Helmond. Zodat u uw huis met een goed gevoel koopt of verkoopt. ­

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel ons: 0492-549400. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een bezichtiging en al uw andere vragen. 

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!