placeholder

Makelaar Veldhoven

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Veldhoven

Bij Makelaarskantoor Van Uffelen krijgt u een ervaren NVM-makelaar die al ruim 40 jaar actief is als makelaar in Veldhoven en omgeving. U wordt bij de koop of verkoop van uw woning begeleid door een hecht team van makelaars. Zoals u van een makelaar mag verwachten, werken we op zeer deskundige en betrokken wijze. We begeleiden u van a tot z bij de koop of verkoop van uw woning in Veldhoven en omgeving.

Huis te koop in Veldhoven

Bent u van plan uw eigen huis in Veldhoven te verkopen of bent u van plan om een woning te kopen in deze stad? Het team van Makelaarskantoor Van Uffelen helpt u graag verder. Wij kennen de woningmarkt in Veldhoven als geen ander en combineren die kennis met onze eigen 5P’s. Die staan garant voor een persoonlijke aanpak, proactieve inzet, veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u bij Makelaarskantoor Van Uffelen op rekenen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is niet voor niets een 9,0!

Waarom Van Uffelen

Welkom in Veldhoven, een bruisende stad vol historie

Veldhoven ligt onder de rook van Eindhoven en heeft een bruisend, historisch centrum met veel winkel- en horecagelegenheden. De gemeente Veldhoven is van oudsher ontstaan uit vier oude kerkdorpen: Meerveldhoven, Veldhoven-dorp, Oerle en Zeelst. Later zijn hier de andere wijken Cobbeek/Centrum, De Polders, d’Ekker, Heikant, ’t Look, Zilverackers en Zonderwijk bijgekomen. Door de verscheidenheid in wijken biedt de woningmarkt van Veldhoven voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een makelaar in Veldhoven om een passende woning te vinden óf uw woning te verkopen? Bij makelaar Van Uffelen kunt u terecht voor de beste begeleiding en deskundig advies.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Veldhoven

Het kopen of verkopen van een woning is een grote stap. Bij Makelaarskantoor Van Uffelen begrijpen we dat als geen ander. Ons doel is om u een goed gevoel te geven bij de koop of verkoop van uw woning. We staan tot uw beschikking bij het regelen van het papierwerk, voor advies rondom de hypotheek en verzekeringen, maar ook voor een woningpresentatie. We luisteren naar uw wensen en helpen u van a tot z. Onze belofte is streven naar een realistische prijs die past bij de marktwaarde van een woning in Veldhoven. We zullen er alles aan doen om de koop of verkoop in goede banen te leiden.

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als makelaar in Veldhoven of omliggende gebieden? U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek, het maken van een afspraak voor een bezichtiging of voor andere vragen.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!