placeholder

Makelaar Eindhoven

Makelaarskantoor Van Uffelen, uw makelaar in Eindhoven

Van Uffelen is al meer dan 45 jaar actief als makelaar in Eindhoven en wijde omgeving. We focussen ons specifiek op de regio Woensel (Eindhoven Noord). Ons familiebedrijf begeleidt u hier met een hecht team van makelaars bij de koop of verkoop van uw woning. Dat doen we deskundig en betrokken.

Huis te koop in Eindhoven

U wilt een woning verkopen of kopen in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de Eindhovense woningmarkt al sinds 1977 en combineren die kennis en ervaring met onze eigen 5 P’s. Die staan garant voor een persoonlijke aanpak, een proactieve inzet en veel aandacht voor presentatie, promotie en een eerlijke prijsstelling. Daar kunt u op rekenen. Veel klanten gingen u voor en waarderen ons met gemiddeld een 9,3!

 

Waarom Van Uffelen

Welkom in Eindhoven, welkom in een bruisende stad

Eindhoven heeft een uitstekend en aantrekkelijk woonklimaat. Met een dynamisch stadscentrum en zeven karakteristieke stadsdelen heeft de Eindhovense woningmarkt  voor elk wat wils. Van Uffelen is gevestigd in Woensel en is hierdoor erg bekend in Eindhoven Noord. Wij matchen uw wensen optimaal met de beschikbare woningen. We gaan dan ook graag voor u op zoek. Verkoopt u uw Eindhovense woning? Ook dan staan wij voor u klaar met de beste begeleiding en vakkundig advies. Precies wat u van een makelaar met meer dan 45 jaar ervaring mag verwachten.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

“Je merkt in alles dat het team betrokken is en zijn uiterste best doet om er een succes van te maken. En dat is dus meer dan alleen het huis te koop zetten; ze zorgen voor een totaalpakket, zelfs zaken waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook de diverse tips (bijvoorbeeld over de presentatie) en extra service (o.a. WOZ/Belastingen) zijn zeer waardevol gebleken.”  

Neem contact op

Uw woning kopen of verkopen in Eindhoven

Een woning kopen of verkopen, is een grote stap. Dat beseffen wij als geen ander. Als professioneel NVM-makelaar regelen wij al het papierwerk voor u. We luisteren goed naar uw wensen en begeleiden u van A tot Z, van het verzorgen van een professionele presentatie tot deskundige bezichtigingen en taxaties. Onze belofte: we streven naar een realistische prijs die klopt met de marktwaarde van een woning in Eindhoven. Zodat u uw huis met een goed gevoel koopt of verkoopt.

Woning kopen Woning verkopen

Ons interne beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt mede de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Wandel eens bij ons binnen aan de Brussellaan 7b in Eindhoven. De koffie staat klaar! U kunt ons ook bellen: 040-2415959. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een  bezichtiging en al uw andere vragen.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!