slider

Huis kopen in regio Eindhoven

Wilt u een huis kopen? Bent u op zoek naar een geschikte woning of heeft u misschien al een huis op het oog? Dan is het tijd om een ervaren NVM aankoopmakelaar in te schakelen. Makelaar Van Uffelen kan u van a tot z begeleiden bij een van de grootste aankopen in uw leven. 

NVM Aankoopmakelaar

U wilt een huis kopen waar u lang en met plezier kunt blijven wonen én voor een goede prijs. Als professioneel NVM aankoopmakelaar helpen wij u dit graag realiseren. Samen brengen we uw woonwensen, budget en persoonlijke situatie in kaart. Gekoppeld aan onze grote kennis van de regio, krijgt u daarmee een goed beeld van het huis dat bij u past. Ook krijgt u advies over de bouwkundige staat van het huis, de toekomstmogelijkheden en het bestemmingsplan. Is dit inderdaad de woning die bij u past en waar u graag wilt wonen? Dan gaan wij voor u met de verkopende makelaar in onderhandeling.

Waarom Van Uffelen

Scherpe aankoopprijs

Een huis kopen met aankoopmakelaar Van Uffelen zorgt voor een scherpe aankoopprijs van uw huis. Kopers betalen vaak (veel) te veel voor een woning. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Als aankoopmakelaar kennen wij de verschillende onderhandelingsstrategieën en kunnen zo voor u een scherpe prijs uitonderhandelen. Onze NVM aankoopbegeleiding bieden we aan volgens een No cure, no pay concept. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

Voordelen huis kopen met aankoopmakelaar Van Uffelen

  • Goed advies voor het huis dat bij u past
  • Bezichtigingen samen met onze aankoopmakelaar
  • Zekerheid en controle koopovereenkomst
  • Bouwkundig advies (evt. officiële bouwtechnische keuring)
  • Scherpe aankoopprijs
  • No cure, no pay

Onze aankoopbegeleiding makkelijk en voordelig combineren met een bouwkundige keuring en hypotheekadvies? Lees dan meer over het alles-in-1-pakket.

Alles-in-1-pakket

Diensten aankoopmakelaar Van Uffelen

- Gratis zoekopdracht

- Gratis waardebepaling

- Onafhankelijk hypotheekadvies

- Complete aankoopbegeleiding met alles-in-1-pakket

- Taxatie

“Makelaar Gerben van der Lee nam uitgebreid de tijd om mij voor te lichten en om samen met mij appartementen te bezichtigen. Ik heb nu een mooi appartement waar ik met veel plezier woon!”

Taxatie Verzekeringen
placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Wandel eens bij ons binnen aan de Brussellaan 7b in Eindhoven. De koffie staat klaar! U kunt ons ook bellen: 040-2415959. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een bezichtiging en al uw andere vragen.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!