placeholder

Huis verkopen in regio Eindhoven

Uw huis verkopen met Makelaar Van Uffelen

Gaat u uw huis of appartement verkopen? Wilt u weten wat u voor uw woning kunt vragen, een goed verkoopadvies of hulp bij de onderhandelingen? Met onze kennis en ervaring gaan wij graag voor u aan de slag. Bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Sneller verkopen met de 5 P’s

Uw huis verkopen doen wij volgens het principe van de 5 P’s. Overal actief achteraan jagen om de juiste koper en verkoper bij elkaar te brengen. Daar geloven wij in.

 • Persoonlijke kennismaking bij u thuis en tijd voor uw verhaal
 • Professionele presentatie van uw woning
 • Promotie op diverse online en offline kanalen
 • Proactief op zoek naar de juiste koper
 • Prijsstelling die klopt met de marktwaarde
Waarom Van Uffelen

Directe terugkoppeling bezichtigingen

En dan staat uw huis in de verkoop en komen de eerste kijkers voor uw huis. Dat is natuurlijk best spannend. Daarom hoort u altijd direct van ons hoe de bezichtiging is gegaan en wat de bezoeker van uw huis vond. Bovendien bellen we iedere bezichtiging snel na en vragen we de kijkers om feedback: wat vonden ze van het huis, wat zijn de woonwensen? Al deze informatie nemen we ook mee in de verkoopstrategie.

“Fijn en vakkundig team dat voor verkoopsucces gaat. Na elke bezichtiging direct een terugkoppeling door de makelaar.”

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

 • Huis verkopen, gratis waardebepaling
 • Huis kopen, gratis zoekopdracht
 • Alles-in-1-pakket
 • Taxatie
 • Hypotheekadvies
 • Verzekeringen

“Je merkt in alles dat het team betrokken is en zijn uiterste best doet om er een succes van te maken. En dat is dus meer dan alleen je huis te koop zetten; ze zorgen voor een totaalpakket, zelfs zaken waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Ook diverse tips (bijvoorbeeld presentatie) en extra service (o.a. WOZ/Belastingen) zijn zeer waardevol gebleken.”  

Neem contact op

Evaluatie verkoopstrategie

Uw huis of appartement verkopen wij sneller met de 5 P’s: online én offline promoten in combinatie met een mooie presentatie is daarbij de basis. Maar we doen graag nog wat extra. Wij stellen altijd de vraag: wat doet een makelaar als hij een huis níet verkoopt? Daarom houden we na 3 maanden een evaluatiegesprek: hoe gaat het met de bezichtigingen, wat zeggen de kijkers, wat is de concurrentie in uw buurt? We analyseren alle gegevens en zo nodig passen we de verkoopstrategie hier gewoon op aan.

Gratis waardebepaling
placeholder
placeholder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Wandel eens bij ons binnen aan de Brussellaan 7b in Eindhoven. De koffie staat klaar! U kunt ons ook bellen: 040-2415959. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een  bezichtiging en al uw andere vragen.

Wat is mijn woning waard?
Doe direct de gratis waardecheck.

Gratis waardebepaling

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!