Mijn favorieten

Huis kopen
 
Wilt u een huis kopen? Bent u op zoek naar een geschikte woning of heeft u misschien al een huis op het oog? Dan is het tijd om een ervaren NVM aankoopmakelaar in te schakelen. Van Uffelen Makelaar kan u van a tot z begeleiden bij een van de grootste aankopen in uw leven. 
 

NVM aankoopmakelaar 


U wilt een huis kopen waar u lang en met plezier kunt blijven wonen én voor een goede prijs. Als professioneel NVM aankoopmakelaar helpen wij u dit graag realiseren. Samen brengen we uw woonwensen, budget en persoonlijke situatie in kaart. Gekoppeld aan onze grote kennis van de regio, krijgt u daarmee een goed beeld van het huis dat bij u past. Ook krijgt u advies over de bouwkundige staat van het huis, de toekomstmogelijkheden en het bestemmingsplan. Is dit inderdaad de woning die bij u past en waar u graag wilt wonen? Dan gaan wij voor u met de verkopende makelaar in onderhandeling.
 

Scherpe aankoopprijs


Een huis kopen met Van Uffelen aankoopmakelaar zorgt voor een scherpe aankoopprijs van uw huis. Kopers betalen vaak (veel) te veel voor een woning. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Als aankoopmakelaar kennen wij de verschillende onderhandelingsstrategieën en kunnen zo voor u een scherpe prijs uitonderhandelen. Onze NVM aankoopbegeleiding bieden we aan volgens een No cure, no pay concept. Vraag bij ons naar de voorwaarden.
 
>> Contact
 

Voordelen huis kopen met Van Uffelen aankoopmakelaar

  • Goed advies voor het huis dat bij u past
  • Bezichtigingen samen met onze aankoopmakelaar
  • Zekerheid en controle koopovereenkomst
  • Bouwkundig advies (evt. officiële bouwtechnische keuring)
  • Scherpe aankoopprijs
  • No cure, no pay

Onze aankoopbegeleiding makkelijk en voordelig combineren met een bouwkundige keuring en hypotheekadvies?

>> Lees meer over het alles-in-1-pakket
 

Diensten Van Uffelen aankoopmakelaar 

 

 

 


“Makelaar Gerben van der Lee nam uitgebreid de tijd om mij voor te lichten en om samen met mij appartementen te bezichtigen. Ik heb nu een mooi appartement waar ik met veel plezier woon!”