Mijn favorieten

Uw huis verkopen met Makelaar Van Uffelen

 
Gaat u uw huis of appartement verkopen? Wilt u weten wat u voor uw woning kunt vragen, een goed verkoopadvies of hulp bij de onderhandelingen? Met onze kennis en ervaring gaan wij graag voor u aan de slag. Bel voor een vrijblijvende offerte: 040-241 59 59
 

Sneller verkopen met de 5 P’s 


Uw huis verkopen doen wij volgens het principe van de 5 P’s. Overal actief achteraan jagen om de juiste koper en verkoper bij elkaar te brengen.
Daar geloven wij in.
 

  • Persoonlijke kennismaking bij u thuis en tijd voor uw verhaal
  • Professionele presentatie van uw woning
  • Promotie op diverse online en offline kanalen
  • Proactief op zoek naar de juiste koper
  • Prijsstelling die klopt met de marktwaarde

>> Meer over onze werkwijze en de 5 P’s
 

Directe terugkoppeling bezichtigingen 


En dan staat uw huis in de verkoop en komen de eerste kijkers voor uw huis. Dat is natuurlijk best spannend. Daarom hoort u altijd direct van ons hoe de bezichtiging is gegaan en wat de bezoeker van uw huis vond. Bovendien bellen we iedere bezichtiging snel na en vragen we de kijkers om feedback: wat vonden ze van het huis, wat zijn de woonwensen? Al deze informatie nemen we ook mee in de verkoopstrategie.

 

“Fijn en vakkundig team dat voor verkoopsucces gaat.
Na elke bezichtiging direct een terugkoppeling door de makelaar.”

 

Evaluatie verkoopstrategie 

 

Uw huis of appartement verkopen wij sneller met de 5 P’s: online én offline promoten in combinatie met een mooie presentatie is daarbij de basis. Maar we doen graag nog wat extra. Wij stellen altijd de vraag: wat doet een makelaar als hij een huis níet verkoopt? Daarom houden we na 3 maanden een evaluatiegesprek: hoe gaat het met de bezichtigingen, wat zeggen de kijkers, wat is de concurrentie in uw buurt? We analyseren alle gegevens en zo nodig passen we de verkoopstrategie hier gewoon op aan.

 

“We hadden een pand in verkoop met nauwelijks bezichtigingen. Bij het evaluatiegesprek hakten we de knoop door: we haalden het pand van het internet. We maakten nieuwe foto’s, van de áchterzijde; dat zag er veel beter uit. Toen het pand online kwam, was het binnen no time verkocht.”
 

 
>> Gratis waardebepaling

>> Goede verkoopresultaten