placeholder

Hypotheekadvies in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar betrouwbaar hypotheekadvies in Eindhoven en omgeving? De hypotheekadviseurs van Makelaarskantoor Van Uffelen bieden u onafhankelijk en eerlijk advies. Hiermee sluit u een scherpe hypotheek af die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. Onze hypotheekadviseurs vergelijken diverse aanbieders en bieden u eerlijk en betrouwbaar advies, zodat u uw hypotheek tegen minimale maandlasten kunt afsluiten.

Voordelen hypotheekadvies van Van Uffelen

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Objectieve vergelijking van rente en voorwaarden van vrijwel alle hypotheken op de Nederlandse markt
  • Persoonlijke begeleiding en duidelijke uitleg
  • Géén provisie (0%): vaste, transparante afsluitkosten
Waarom Van Uffelen

Onafhankelijk en uitgebreid hypotheekadvies

Hypotheekadvies nodig voor uw huis? Bijvoorbeeld omdat u wilt weten welke hypotheek bij u past, wat uw maximale hypotheek is of extra wilt aflossen. Of misschien wilt u gaan verbouwen, eindigt uw rentevaste periode of vraagt u zich af of uw hypotheek voordeliger kan?

Of u nu gaat verhuizen of op zoek bent naar een eerste koopwoning, een hypotheek is een grote financiële beslissing. Makelaar Van Uffelen is een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur in regio Eindhoven. Bij ons krijgt u een uitgebreid hypotheekadvies en vergelijken we voor u rentepercentages, kosten, rendement en flexibiliteit van verschillende aanbieders. Hierdoor kunt u kiezen voor de hypotheek die het beste past bij uw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs.

Haal het maximale uit uw hypotheek met Van Uffelen

Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen financieel advies. Na het afsluiten van een hypotheek blijven we u, indien u dat wenst, informeren over de mogelijkheden omtrent rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen/verhogingen. Onze adviserende rol is pas afgerond wanneer uw hypotheek de einddatum heeft bereikt. Zo behaalt u tot het einde van de looptijd maximaal voordeel van uw hypotheek.

Onze hypotheekadviseurs

Ons hypothekenafdeling bestaat uit erkende en ervaren hypotheekadviseurs, allen aangesloten bij Van Uffelen dankzij hun vaardigheden. Dat onze specialisten de nodige kennis en vaardigheden bevatten is vanzelfsprekend. Daarnaast zijn ze vriendelijk, innemend en denken ze graag actief met u mee. Dit vormt de basis van een fijne en betrouwbare samenwerking. Precies zoals u van Makelaarskantoor Van Uffelen gewend bent.

Makelaarskantoor Van Uffelen adviseert u ook graag over andere hypotheekonderwerpen, bijvoorbeeld:

  • Hypotheek verhogen
  • Hypotheek aflossen
  • Tweede hypotheek afsluiten
  • Nationale Hypotheekgarantie (NHG)
Neem contact op

Volledig onafhankelijk en provisievrij

Het advies van onze erkende hypotheekadviseurs is onafhankelijk, betrouwbaar en objectief. Wij zijn niet verbonden aan een bank of verzekeraar en ontvangen geen provisie. Hierdoor kunt u kiezen uit vrijwel alle producten die er op de markt te vinden zijn. Daarnaast kunnen we verschillende aanbieders combineren, wat voor u voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie wel zo makkelijk.

Ons interne beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor 100% uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt mede de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

Hypotheek wijzigen of oversluiten

Wilt u extra aflossen, gaat u verbouwen of gaan u en uw partner uit elkaar? Loopt uw rentevaste periode af, wilt u lagere maandlasten of bent u op zoek naar een hypotheek die beter bij u past? Een hypotheek wordt afgesloten voor een langere tijd, maar tijdens uw leven kan er veel veranderen. Vaak is het mogelijk uw bestaande hypotheek aan te passen of over te sluiten. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Dienstverleningsdocumenten
placeholder
placeholder

Contact

Wilt u meer informatie over hypotheekadvies of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend hypotheekgesprek? Neem gerust contact met ons op via 040-2927575 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we uw mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!