placeholder
Frank van Uffelen
Omdat we in ons team de taken goed verdelen, krijgt u gegarandeerd de beste begeleiding.

Frank van Uffelen

Makelaar / Taxateur o.z.

Frank is ondernemer en makelaar in hart en nieren. Zijn vader heeft het familiebedrijf opgericht en Frank zet het met enthousiasme voort. Als geboren en getogen Eindhovenaar is hij een grote PSV-fan en bij elke thuiswedstrijd aanwezig om zijn club naar de overwinning te helpen. Door een goede (ver)koopstrategie uit te stippelen zorgt hij er ook voor dat u altijd scoort bij de (ver)koop van uw woning. Frank laat zich niet snel uit het veld slaan!

Gerben van der Lee
Meerwaarde toevoegen in het koop of verkoopproces van klanten motiveert ons iedere dag.

Gerben van der Lee

Makelaar / Taxateur o.z.

Gerben weet het maar al te goed: door vragen wordt men wijs. Daarom toont hij altijd interesse in u als klant, om zo op een persoonlijke en professionele wijze meerwaarde toe te voegen. En wijsheid komt in vele vormen: door zijn kennis over de markt, het object, het marktsentiment én zijn mensenkennis maakt Gerben het verschil. Dat doet hij al 25 jaar lang, en het verveelt hem geen moment!

Dennis van Buggenum
Alle teamleden zijn persoonlijk betrokken en goed op de hoogte: dat vinden we belangrijk voor de samenwerking.

Dennis van Buggenum

Makelaar / Taxateur o.z.

Met ruim 15 jaar ervaring als register makelaar en register taxateur kunt u erop vertrouwen dat Dennis de juiste kennis paraat heeft. Bovendien is hij ambitieus en leergierig, dus als er een uitdaging op zijn pad komt gaat hij deze zeker niet uit de weg. Net als tijdens het klussen thuis, zal hij op het werk blijven klussen aan een opdracht totdat deze het perfecte resultaat heeft. Dennis is dus een harde werker, maar weet dat ontspanning op zijn tijd ook belangrijk is. Met een biertje en in het gezelschap van zijn 2 fantastische stoere zoons lukt dat zeker. Maar op het werk heeft hij weer de volledige aandacht, is hij zorgvuldig en zet hij voor u graag de puntjes op de i.

Roel Manders
Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft. Zo komen we samen tot de beste koop of verkoop!

Roel Manders

Makelaar / Taxateur o.z.

Een Bourgondiër zou je Roel wel kunnen noemen. Hij kan enorm genieten van koken en eten met vrienden en is ook een fervent BBQ-er. Roel heeft een creatieve en enthousiaste persoonlijkheid, die in zijn vrije tijd naar voren komt in de avontuurlijke hobby’s snowboarden en bergbeklimmen. Zoals voor hem de Kilimanjaro niet te hoog is gegrepen, zijn complexe vastgoed vraagstukken dat ook niet. Op creatieve en betrouwbare wijze brengt Roel een transactie voor u tot stand, of dat nu op het gebied van woonhuizen of zakelijk vastgoed is.

Liliane Franken - de Bruin
Wij zijn altijd geïnteresseerd in het verhaal achter u als klant om zo het beste resultaat te bereiken.

Liliane Franken - de Bruin

Makelaar

Als je het hebt over enthousiasme en een echt mensenmens, dan heb je het over Liliane. Ze is al ruim 20 jaar werkzaam bij Van Uffelen. Het makelaarskantoor voelt als familie voor haar, net zoals haar 2 zonen en dochter. Naast een grote passie voor makelen en sporten is Liliane ook helemaal weg van interieur en lifestyle. Ze heeft een goed oog voor de waarde van zowel de aankleding als een woning zelf. Liliane werkt altijd secuur en nauwkeurig, maar humor op de werkvloer mag zeker niet ontbreken. Een goede sfeer en vrolijkheid maken uw koop- of verkoopproces een stuk plezieriger!

Mascha de Bouter
Onze werkwijze met persoonlijke benadering is de basis voor uw koop- of verkoopsucces!

Mascha de Bouter

Secretaresse

Als je het hebt over een echte aanpakker met positieve mindset, dan heb je het over Mascha. Ze is al ruim 20 jaar werkzaam in de makelaardij en deze levensgenieter houdt naast sporten van gezond en lekker eten. Over ieder klantcontact gooit ze een persoonlijk sausje. Mascha is spontaan en zorgzaam, zowel voor haar 2 jongens thuis als voor u. Ze wil altijd dat u zich thuis voelt en met een goed gevoel de deur uitgaat.

Marlie van Gils
Heeft u vragen over een bezichtiging, intakegesprek of hypotheek? Wij helpen u direct!

Marlie van Gils

Secretaresse

Of het nu tijdens een potje tennis is of tijdens een hardlooprondje, Marlie is altijd actief in de weer. Ook op de werkvloer is ze enthousiast en staat ze nooit stil, zodat ze u snel van dienst kan zijn. En wat uw vraag ook is, Marlie leeft zich graag in u in, net als in haar boeken.

Robert Van Leeuwen
Een onafhankelijk hypotheekadvies mét persoonlijke begeleiding en uitleg. Dat mag u van ons verwachten!

Robert Van Leeuwen

Hypotheekadviseur

Het gaat Robert niet om de cijfers, maar om de mensen erachter. Hij is een echt mensenmens die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Naast klussen in huis en lezen rijdt Robert ook graag motor. In zijn vrije tijd maakt hij mooie ritten op de weg, en op kantoor is hij de drijvende kracht van de afdeling Hypotheken en Verzekeringen. Met al 30 jaar ervaring in het vak kan hij u zeker van een gedegen hypotheekadvies voorzien.

Dianne van Casteren
Door al het papierwerk voor u te regelen verloopt uw (ver)koopproces soepel.

Dianne van Casteren

Administratief medewerker

Dianne is een bezig bijtje. Als administratief medewerkster bij Van Uffelen is ze verantwoordelijk voor de financiële administratie van het makelaarskantoor. Daarnaast verzorgt ze het beheer van een tweetal BV’s. En verzorgen, daar is ze goed in. Dat weet onze kantoorhond Coco wel! Dianne houdt namelijk enorm van dieren. Ook buiten zijn, of dat nu op de fiets is of lopend, geeft haar weer de nodige energie om productief te zijn tijdens het werk.

Hellen van de Weijdeven
We zijn altijd bereikbaar voor een direct antwoord op uw vraag.

Hellen van de Weijdeven

Secretaresse

In de natuur zul je Hellen regelmatig vinden. Van tuinieren, een boswandeling maken of een dagje strand laadt ze helemaal op. Om de dag af te sluiten kookt ze graag voor familie en vrienden. Ook op de werkvloer vindt ze het fijn om iets te kunnen betekenen voor klanten. En vrolijk en spontaan als ze is, eet ze graag een Bossche bol of taartje met u om het (ver)koopsucces te vieren!

Coco
Ik loop snuffelstage en waak over uw eigendommen, woef!

Coco

Snuffelstage

Coco is onze kantoorhond en snuffelt er graag op los. Ze is een aanhankelijke, vriendelijke hond en een echte diva. Ze is net zo enthousiast als de rest van het team: ze kan niet wachten om weer naar kantoor te gaan en komt altijd vol enthousiasme binnen gerend. Coco is speels en onze duurste kracht, ze leidt geregeld personeel af met haar bal en mooie ogen.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!