placeholder

Over Van Uffelen

onsteam

Hecht team met een prettige sfeer

Makelaar Van Uffelen is een kleinschalig kantoor met een hecht team en een prettige sfeer. We vullen elkaar goed aan en werken hard, maar er wordt ook veel gelachen. Na de vakantie heeft iedereen gewoon zin om weer aan de slag te gaan.  

Familiebedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf, al meer dan 40 jaar. Frank van Uffelen (eigenaar) groeide zelf op in Eindhoven-Noord. Al jong kreeg hij thuis het enthousiasme voor het makelaarsvak mee. Zijn vader was namelijk al jaren makelaar in Eindhoven en de oprichter van het familiebedrijf. Het was dan ook logisch dat Frank het makelaarskantoor van zijn vader overnam. 

Persoonlijk betrokken

Alle teamleden zijn persoonlijk betrokken bij de opdrachten: dat vinden we belangrijk voor de samenwerking. Er is een positieve sfeer, met veel ruimte om te sparren en idee├źn uit te wisselen over de (ver)koopstrategie.  

Taken goed verdeeld

Doordat we in ons team de taken goed verdelen, krijgt u altijd de beste begeleiding. Ons secretariaat is altijd op de hoogte van ieder dossier en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Hierdoor kunnen onze makelaars zich volledig richten op bezichtigingen, taxaties en onderhandelingen voor het beste resultaat. Voor u zijn we altijd bereikbaar met direct antwoord op uw vraag.  

Contact met onze medewerkers

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!