placeholder

Taxatie huis in regio Eindhoven

Bij de aankoop van een huis en het aanvragen van een nieuwe hypotheek heeft u meestal een taxatierapport nodig. Aan de hand van het taxatierapport beoordeelt de bank of zij de hypotheek kunnen verstrekken. Indien een taxatie niet goed wordt uitgevoerd, kan dit grote gevolgen hebben voor de opdrachtgever. Het is daarom belangrijk dat een taxatie secuur wordt uitgevoerd. De taxateurs van Makelaarskantoor Van Uffelen hechten veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie en voeren graag een professionele taxatie uit van uw huis in Eindhoven en omgeving.

  • Professionele (NWWI) taxatie van uw huis in regio Eindhoven
  • Taxatierapport geaccepteerd door alle banken
  • Taxatie binnen 48 uur ook mogelijk

Erkend en professioneel taxatierapport

De makelaars van Makelaarskantoor Van Uffelen zijn dag in en dag uit bezig met het verkopen van woningen in Eindhoven en omgeving. Hierdoor hebben we uitstekend inzicht op de recente ontwikkelingen in de woningmarkt. Bovendien werken we met gerenommeerde validatie organisaties zoals NWWI, waardoor onze professionele rapporten door alle banken worden geaccepteerd.

Waarom Van Uffelen

Waar kunt u een taxatie voor gebruiken?

U kunt een taxatie ook gebruiken voor:

- Het wijzigen van uw bestaande hypotheek

- Belastingzaken; zoals successierechten bij een nalatenschap of verweer WOZ-aanslag

- Financiƫle afwikkeling bij een scheiding

De taxatiekosten voor de aankoop van een woning zijn fiscaal aftrekbaar.

NWWI Taxatie

Het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijke taxatie instituut dat uitgebrachte taxatierapporten valideert. Zij controleren of een taxatierapport uniform en volgens de richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers krijgen op deze manier een betrouwbare en objectieve woningtaxatie die inzicht geeft op de wijze waarop de taxatie tot stand is gekomen. Zonder een controle van het NWWI wordt een taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

Makelaar Van Uffelen is een gecertificeerd en beƫdigd Register Makelaar-Taxateur (RMT). Wij kunnen iedere taxatie voor u verzorgen. Naast bij het NWWI zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bovendien zijn we geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Hierdoor weet u zeker dat uw taxatie secuur en op deskundige wijze wordt uitgevoerd. En ook prettig voor u, want alle banken, financierings- en verzekeringsmaatschappijen accepteren onze taxatierapporten.

Neem contact op

Snelle en kundige taxatie

Wij begrijpen dat u snel inzicht wil hebben in de waarde van uw woning. Daarom kunnen wij, indien gewenst, een taxatie voor u uitwerken binnen 48 uur. Heeft u interesse in een snelle taxatie van uw huis in regio Eindhoven? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vastgoed certificering        Logo NRVT

Logo NWWI

placeholder
placeholder

Contact

Wilt u uw huis laten taxeren of heeft u andere vragen? Bel ons via 040-2415959. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Of vul onderstaand contactformulier in. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!