Huis verkopen

Werkwijze Van Uffelen

Waarom Van Uffelen?

Overal achteraan jagen om de juiste koper en verkoper bij elkaar te brengen; daar verkopen we door. Wij vinden het geweldig als we voor u de deal kunnen sluiten: “Yes, het huis is verkocht!” Denken we dan met zijn allen op kantoor. En daarom geloven wij in de 5 P’s: Persoonlijk, Presentatie, Promotie, Proactief en Prijsstelling.

1. Persoonlijke benadering
­­

We starten altijd met een persoonlijke kennismaking bij u thuis. En dan komen wij niet alleen praten over ‘de stenen’ en de waarde van het huis. Wij hebben interesse in uw verhaal achter de koop of verkoop: wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u verhuizen, wat zijn uw woonwensen? We nemen graag de tijd voor uw verhaal. Want soms is een huis (ver)kopen ook emotioneel: bijvoorbeeld bij een scheiding of een nalatenschap. Bovendien kunnen we zo attent zijn op bijzonderheden en ons advies precies op uw situatie afstemmen.

Maak kennis met ons team

2. Professionele presentatie van uw huis­

Een snelle verkoop begint bij een goede presentatie. Daarom krijgt u van ons handige stylingtips om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook worden er professionele foto’s gemaakt. Zo komt uw huis piekfijn op Funda te staan.

3. Promotie online en offline
­

De presentatie van uw huis kan nog zo mooi zijn, maar moet natuurlijk wel door (de juiste) mensen gezien worden. Online zorgen we dat uw huis goed staat op Funda, verspreid wordt op social media of gepromoot met een eigen Facebookpagina. Offline benaderen we actief mensen in ons grote netwerk en eigen zoekbestand om te zoeken naar geïnteresseerde kopers.

4. Proactief op zoek naar de juiste koper
­

Uw huis online en offline promoten met een mooie presentatie is de basis. En dan doen we graag nog net een stapje extra: wij gaan proactief en creatief op zoek naar de juiste koper voor uw huis. Zo bellen wij altijd direct alle bezichtigingen na en vragen dan goed door naar iemands woonwensen. Op die manier kunnen we mensen actief koppelen aan een (ander) huis in ons aanbod. Als het nodig is passen we tussentijds de verkoopstrategie aan; bijvoorbeeld door nieuwe, opvallende foto’s te maken, een Facebookcampagne te starten of de prijs aan te passen. ­

Neem contact op

5. Realistische prijsstelling

Ten slotte zorgen we in overleg met u voor een goede prijsstelling van uw huis. Daarmee bedoelen we niet ‘goedkoop om sneller te verkopen’. Nee, we willen voor u graag een realistische prijs die klopt met de marktwaarde. Hoe we dat doen? Op basis van onze uitgebreide regionale marktkennis, kijken we goed naar o.a. referentiewoningen, concurrenten in de markt, het afwerkingsniveau van uw huis en de locatie.

"Ik ben heel goed geadviseerd rond de prijsbepaling: hierdoor was het huis snel verkocht voor een prijs waar ik heel tevreden mee ben. Vooral de snelheid bij de verkoop heeft me veel rompslomp bespaard.”­

Woning kopen Woning verkopen
placeholder
placeholder

Contact

Wilt u meer informatie of de sfeer op ons kantoor zelf ervaren? Kom dan bij ons langs voor een kopje koffie! Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Neem contact met ons op!

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!