NVM open huizen dag 26 maart 2022

Open Huizen Dag 26 maart 2022

De vernieuwde NVM Open Huizen Dag op 26 maart 2022

Het is weer zover: de Open Huizen Dag op 26 maart staat weer voor de deur! In een iets ander jasje dan normaal, vandaar ook de vernieuwde NVM Open Huizen Dag. Onze makelaars staan (weer) te popelen om een afspraak in te plannen om al uw woonwensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor: het kan allemaal! Bent u benieuwd wat uw huidige woning waard is of misschien wilt u al wel verkopen maar weet u niet of er aanbod is? Onze makelaars ondersteunen u graag in uw zoektocht om het u nét wat makkelijker te maken. Dat is wel zo fijn in de huidige huizenmarkt, toch?

Wat houdt de vernieuwde Open Huizen Dag in?

In de 'oude' edities kon u als consument op een laagdrempelige manier kennismaken met het woningaanbod bij u in de buurt. Echter, net als afgelopen najaar, zijn er dit keer geen deelnemende huizen om te bezoeken, maar komen onze makelaars graag naar ú toe met het woningaanbod. Dan hebben we echt de tijd om samen uw woonvragen te bespreken. 

Ik wil graag vrijblijvend advies

Verschillende woonvragen

Misschien bent u wel benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Natuurlijk wilt u dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor beschikbaar is op een goede locatie. Anderzijds heeft u misschien een prachtig huis en wilt u verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Wij helpen u graag verder.

Diensten van makelaarskantoor Van Uffelen

  • Huis verkopen, gratis waardebepaling
  • Huis kopen, gratis zoekopdracht
  • Alles-in-1-pakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringen
Neem contact op

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!