Blog

Het nut van verkoopstyling voor de verkoop van jouw huis

Het nut van verkoopstyling voor de verkoop van jouw huis

Oktober staat bekend als dé woonmaand! Daarom is het vooral nu extra interessant om stil te staan bij het belang van verkoopstyling van je huis en een goede presentatie.

Zoals iedereen weet, is de woningmarkt de laatste jaren enorm hectisch. Juist in deze tijd, kan verkoopstyling veel opleveren. Niet alleen in een snellere verkooptijd, maar ook in een hogere verkoopprijs. 

Wil je jouw huis verkopen? Een mooi en sfeervol gepresenteerde woning verkoopt tot wel zes keer sneller! Terwijl verkoopstyling in Nederland een relatief nieuw begrip is, wordt “homestaging” in Amerika al sinds de jaren ‘70 toegepast. Het is de ideale manier om je huis boven het maaiveld te laten uitsteken en te zorgen dat je gezien wordt.

Funda is dé plek in Nederland waar potentiële kopers op zoek gaan naar hun droomhuis. Hier vind je het meest uitgebreide woningaanbod met mooie fotoreportages, plattegronden, 360 graden foto’s en zelfs video’s. Bij een verouderde woning krijg je zelfs vaak de indelingsmogelijkheden te zien door een echte 3D visualisatie. De ene presentatie is nog mooier en uitgebreider dan de andere. Hierdoor zijn potentiële kopers verwend geraakt. Slecht gepresenteerde woningen of woningen die geen ‘goed gevoel’ geven, worden tegenwoordig gewoon zonder pardon weg geklikt en genegeerd. Een gemiste kans!

Een aantrekkelijke (online) woningpresentatie begint bij verkoopstyling. Foto’s en video’s kunnen nog zo professioneel gemaakt worden, zonder de styling van jouw huis voor verkoop zal het resultaat nooit optimaal zijn.

De eerste indruk die mensen krijgen is de belangrijkste indruk. Ruim 90 procent van de huizenkopers besluit binnen 1 minuut of ze een woning willen kopen of niet. Dat is puur op gevoel en emotie. Daarom is het super belangrijk om een huis goed te presenteren. Dit zorgt ervoor dat een huis snel voor de beste prijs verkocht wordt!

Met het stylen van jouw huis voor verkoop bekijken we je woning en interieur objectief; door de ogen van een potentiële koper. We geven tips en helpen je om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren zodat jouw huis aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers. Daarnaast worden de mooiste en beste punten van jouw woning benadrukt en helpen we je om een lichte, ruime en fijne sfeer te creëren.

Stuk voor stuk belangrijk en onmisbaar voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Kortom, door aandacht te besteden aan je woning en deze optimaal klaar te maken voor de verkooppresentatie, behaal je het beste resultaat! Je maakt hierdoor het verschil tussen wonen en verkopen.

Verkoopstyliste gezocht? Dit onmisbare onderdeel van het verkoopproces verzorgen wij graag en met veel enthousiasme en zorg voor onze klanten. We maken ook graag voor jou het verschil! Bel of mail je ons gauw voor een afspraak?

Geschreven door Van Uffelen op

Laatste Nieuws

040 241 59 59 info@vanuffelen.nl

Funda

Wij worden beoordeeld met een 9!